Gør dine billedere hurtigere at hente

Det er de færreste, der har tålmodighed til at vente på langsomme hjemmesider. Allerede efter et par sekunder begynder de første at falde fra, og går der rigtig lang tid før din side er hentet, ender du med at efterlade et kedeligt indtryk hos din potentielle nye kunde – allerede før hun har set hvad du har at tilbyde.

En af de ting du kan gøre for at sætte hastigheden i vejret er at optimere de billeder du har på dit website eller webshop.

Hvis du har arbejdet med billeder, ved du sikkert at det kan være ret tidskrævende at sidde og optimere hvert enkelt billede manuelt. Heldigvis er der andre og smartere måder at gøre det på.

WordPress har en indbygget funktion, så billeder du lægger på dit site bliver gemt i flere størrelser; thumbnails, små billeder, mellemstore og store. WordPress er dog desværre ikke så god til at optimere filstørrelsen på billederne, så de bliver hurtigere at vise. Til det formål findes der en masse forskellige plug-ins, der kan hjælpe med at slanke dine billedfiler – også uden det går ud over kvaliteten.

På dette side er der brugt en service, der automatisk overvåger alle de billeder, der lægges op. Når du ser de forskellige sider, genereres der øjeblikkeligt optimerede udgaver af billederne, så de passer præcis til den skærm du ser på lige nu.

I tillæg til at optimere filstørrelsen på dine billeder uden det går ud over kvaliteten, er det også muligt fx at beskære, ændre farver eller lægge vandmærker på billederne helt automatisk.

Vil du vide mere om hvordan du får sat farten på dit website i vejret med optimerede billeder, også uden det koster en formue, så send mig et par på hej@christianjohannesen.dk eller brug kontaktformularen – også hvis du har andre spørgsmål